×
Изработка на туристически сайт
Изработка на туристически уеб сайт

С над 500 успешни проекта ПроСтудио е фирма, която е специализирана в изработката на сайтове в областта на туризма. Всички сайтове са изработени според специфичните нужди на клиента. Наши клиенти са туристически агенции, оператори, транспортни фирми, хотели, информационни сайтове в областта на туризма. Разгледайте нашето портфолио.

Всеки туристически уеб сайт, изработен от нас е с TravelAdmin:
TravelAdmin - административен контролен панел, с помощта на който се управлява съдържанието на туристическите сайтове, изработени от нас. Travel Admin e проектиран специално според спецификата на туристическите продукти и непрекъснато се обновява и надгражда.


Предлагаме 4 основни пакета за изработка на Туристически уеб сайт:
Опциите, включени в 4-те пакета са ориентировъчни. Те са селектирани на база дългогодишния ни опит в изработването на сайтове в туристическия бранш и на база на търсенето от нашите клиенти. Направени са главно за улеснение.

Ако не виждате опциите, които са необходими за вашия сайт може да ни изпратите запитване, или да се свържете с нас на посочените телефони. Ако разполагате със спецификация от консултантска фирма може да ни я изпратите на е-mail: info@prostudio.bg. В рамките на няколко дни (в зависимост от сложността на проекта) ще ви бъде изпратена конкретна ценова оферта, както и подробна спецификация за всяка опция.

Към всеки от пакетите могат да бъдат добавяни допълнителни опции, или да бъдат премахвани.


Туристически Сайт - Пакет Базов / Динамичен Сайт
повече информация за този пакет »


Туристически Сайт - Пакет Стандарт / Динамичен Сайт
повече информация за този пакет »


Туристически Сайт - Пакет Стандарт + модул Хотели / Динамичен Сайт
повече информация за този пакет »


Туристически Сайт - Пакет Разширен / Динамичен Сайт
повече информация за този пакет »Свържете се още днес с нашия екип на тел: 02 980 1830 или изпратете email: info@prostudio.bg


0895 040 353
пълна версия