×
Регистрация на домейн
Регистрация на домейн

Когато предстои изработване на Вашият сайт, първото, което трябва да направите е да помислите какъв домейн би подхождал на дейността и целите ви. Това може да бъде името на Вашата фирма, името на търговската марка, под което продавате Вашиете продукти или услуги.

Избор на домейн на фирмен сайт
Сайтът на вашата фирма работи върху цялостния облик на дейността, той изгражда реноме в интернет пространството и затова е много важно да имате не само добра позиция в търсачките, но и запомнящо се име.

В такива случаи един от най-добрите варианти при избор на домейн е той да съвпада с името на фирмата. Така вашите клиенти лесно ще ви откриват, а новите посетители ще ви идентифицират. Ето един пример с нашия случай: наименованието на фирмата е ПроСтудио, а домейнът prostudio.bg.

Друг вариант е домейнът да бъде свързан с дейността на фирмата. Ако например, предлагате машини под наем, можете да се спрете на домейн mashinipodnaem.bg (или .com, .info и др.). Изборът на този тип домейн гарантирана по-добри позиции в търсачките, но недостатъкът му е, че трудно се идентифицира сред подобни на него.Регистрация на нов домейн: ако все още нямате регистриран домейн, трябва да решите, какво име на домейн бихте искали да регистрирате. Следва проверка, дали името, което сте избрали е свободно.

.COM, .NET, .INFO - Цена: 36.00 лв. / за 1 година
.EU - Цена: 42.00 лв. / за 1 година
.BG - Цена 70.40 лв./ за 1 година - заявките се приемат в сайта: www.register.bg

Цените са с вкл. ДДССвържете се още днес с нашия екип на тел: 02 980 1830 или изпратете email: info@prostudio.bg


0895 040 353
пълна версия