Aqua Tour - нов доставчик в Central Admin

27.07.2011 г.
Aqua Tour - нов доставчик в Central Admin

aquatour.bg

Можете да намерите различни чартърни програми по основните дестинации - Турция, Тунис, Египет, Дубай и Европа. Разбира се организираме и автобусни програми, но те са съсредоточени главно в периодите на летните почивки. При организираните пътувания предимството е това, че се предлагат готови пакетни цени с включени всички задължителни разходи по едно пътуване или почивка, като в много от случаите са включени и някои допълнителни екскурзии, главно при Европейските програми. В периодите на Новогодишните, Великденски и Майски Празници, по време на пътуванията, групите се придружават от представители на AQUA TOUR от началото до края на екскурзията.

В последните няколко години фирмата значително се специализира и направи огромен приръст в организирането на екзотични пътувания и почивки, между които утвърдени са следните дестинации: Сейшелски острови, Малдиви, о-в Бали, Виетнам, Тайланд, Мавриций, Куба, Мексико и Доминиканска Република.

Моля, изпратете ни заявка на имейл support@travel-b2b.com, ако желаете да добавим доставчик Aqua Tour във Вашия акаунт в Central Admin.


Още по темата: Cental Admin за турагент | Списък с доставчици в Central Admin | За Central Admin |


За повече информация относно нашите продукти и услуги - може да ни изпратите запитване или да се свържете с нас.